VISIE

WIJ ZIJN GESPECIALISEERD IN HET ONTWERPEN VAN LICHTE, RUIMTELIJKE EN BIJZONDERE RUIMTES. BINNEN EN BUITEN. NIEUWBOUW EN VERBOUW. TRANSFORMATIE EN UITBREIDING. BUREAU HA ARCHITECTEN BEDENKT VOOR IEDER ONTWERPVRAAGSTUK EEN ORIGINEEL TOTAALONTWERP.

Onze visie, onze pay-off

Onze pay-off puur. natuur. beleven is ontstaan door ons volledig te verdiepen in onze identiteit en filosofie. Graag lichten wij dit tekstueel en visueel toe.

puur (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)

  1. zuiver, onvervalst: puur goud
  2. louter: puur toeval

na·tuur (de; v)

  1. alles op aarde wat niet door de mens is gemaakt: de planten, dieren, bergen enz.: wandelen in de vrije natuur; puur natuur gezegd van iets dat of iem. die geheel natuurlijk is
  2. aangeboren aard of gestel; = geaardheid: hij is van nature vriendelijk

be·le·ven (beleefde, heeft beleefd)

  1. ondervinden: daar zal je nog wat van beleven
  2. getuige zijn van: er is weinig te beleven het is een saaie boel
  3. ondervinding, innerlijke ervaring: in mijn beleving zoals ik het zie

Bureau Ha Architecten streeft in haar creaties naar eenvoud, ingetogenheid en rust. Naar de perfecte balans tussen het esthetische (het mooie) en het functionele. We laten ons hierbij inspireren door de natuur waarin niks perfect is.

De schoonheid van imperfectie waarbij we de leefbaarheid niet uit het oog verliezen. We streven naar een concept dat haarfijn aansluit op de wensen en beleving van onze klant.

De architectuur die wij inzetten om de innerlijke ervaring kracht bij te zetten, is puur zonder daarin minimalistisch te zijn. Overdaad en decoratie zal je daarom niet snel terugvinden in onze ontwerpen. Natuurlijke materialen, wisselende structuren, gebruik van daglicht zijn hierin belangrijke elementen. Terug naar de essentie.