Moderne woning Son

De locatie van de woning bevindt zich in de gloednieuwe woonwijk Sonniuspark ten noorden van Son. De moderne vrijstaande nieuwbouwwoning kent twee zichtbare woonlagen.
Vanwege het programma dat in de woning diende te passen, is een extra verdieping onder de woning aangebracht. Deze ondergrondse woonlaag krijgt natuurlijk daglicht binnen via een beloopbaar daklicht dat uitmondt in de tuin van de woning. Het daklicht is hierbij naadloos geïntegreerd in de houten vlonder dat rondom het huis loopt. De zonnepanelen op het dak zorgen voor duurzame elektriciteit in het huis.

In samenwerking met architect Jeroen Groenen zijn de bouwkundige details van deze nieuwbouwwoning nauwgezet ontwikkeld. De liefde voor techniek en verfijnde stijl van de opdrachtgever heeft hierbij een grote rol gespeeld. Vanwege het moderne karakter van de woning, is er ervoor gekozen om de ventilatieroosters, samen met de zonweringen, volledig weg te werken. Op dezelfde wijze is er ook nog een tweede vrijstaande woning ontworpen in de woonwijk Sonniuspark in Son.

Ook jouw droomhuis laten realiseren door Bureau Ha Architecten?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

OPDRACHTGEVER
Particulier

DATUM OPLEVERING
2019

PLAATS
Son

FOTOGRAFIE
Frank Poppelaars