Veelgestelde vragen

Wij krijgen vanuit de markt vaak vragen zoals:
– Wat kost een architect? 
– Wat kan een (Bureau Ha) Architect?
– Wat zijn prijzen voor een vierkante meter nieuwbouw? 

Hier gaan we binnenkort dan ook online op inspelen. Dit om te zorgen dat jullie antwoorden op deze vragen vinden. Neemt uiteraard niet weg dat wij liever jullie vragen in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek doornemen.

Als Bureau vinden we het belangrijk de opdrachtgever onderdeel te maken van het proces. Een proces ondergaan we gezamenlijk. En een dialoog zorgt voor diepgang. We proberen in elkaars huid te kruipen.

Of het nu een zakelijk of particulier project is, maakt dus voor onze aanpak, visie en beleving géén verschil. Wij creëren rust met elementen uit de natuur in combinatie met praktische en minimalistische vormgeving. Voor wie, wat en waar wij dit realiseren, doet hier niets aan af.

Interieur en exterieur

Verder zijn in onze ontwerpen interieur en exterieur onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hierdoor ontstaat een compleet verhaal waarin de gebruikers de hoofdrol spelen en waarbij het spanningsveld constant wordt opgezocht tussen binnen en buiten. Wij kijken en luisteren tijdens onze aanpak naar de wensen en behoeftes van de (eind)gebruikers om zo te zorgen dat het project hieraan voldoet.

Neem zeker eens verder een kijkje op onze website om meer te weten te komen over bijvoorbeeld: de mensen achter Bureau Ha Architecten, onze aanpak en projecten. Bureau Ha Architecten is trots op alle projecten die wij mogen uitvoeren.

Heb jij plannen?

Heb je plannen als bedrijf of particulier of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren, neem dan zeker eens vrijblijvend contact op.

Wij komen namelijk graag in contact om de wensen samen te bespreken en te kijken naar de mogelijkheden. Wellicht staat jullie project dan binnenkort ook wel op onze website onder het kopje zakelijk of particulier, maakt voor ons niet uit.