Wij laten ons inspireren door de natuur

De wereld lijkt op ons af te komen in een vaart die soms nauwelijks te volgen valt. Er is een overdaad aan prikkels om ons heen. Daarom zoeken we rust. Het antwoord ligt in de natuur, hier vind je eenvoud, terug naar de essentie. We creëren in onze ontwerpen rust met elementen uit de natuur, in combinatie met praktische en minimalistische vormgeving.

We zoeken het spanningsveld op tussen rauw en fijn, puur en secuur. Ofwel: de schoonheid van imperfectie. De natuur is altijd in een continu proces en is vergankelijk. Bewondering voor onregelmatigheden, imperfectie en vergankelijkheid. Deze gedachtegang vormt voor ons het startpunt van ieder ontwerp. We noemen onszelf ook weleens Wabi-Sabi architecten uit Breda.

Wat je kunt verwachten van Bureau Ha Architecten

Bij Bureau Ha Architecten staat een flinke dosis eigenzinnigheid, creativiteit en kennis van zaken voorop. Onze kracht ligt in het conceptuele denken. Naast esthetiek onderzoeken we de functionaliteit van de ruimte. Dit levert een verrassend resultaat op waardoor de ruimte niet alleen mooi voor het oog is, maar ook goed leefbaar. Op deze manier ontstaat er contact met de schoonheid van het alledaagse. Bekijk al onze projecten voor inspiratie.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees meer over onze aanpak.

Het architectenbureau van Breda

Bureau Ha Architecten is een architectenbureau dat zich heeft gevestigd in het centrum van Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van lichte, ruimtelijke en bijzondere ruimtes. De focus ligt met name op de particuliere en de zakelijke markt. Op deze manier kunnen we het ontwerp persoonlijk blijven benaderen, we doen waar we goed in zijn, namelijk: omgevingen ontwerpen voor mensen